ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της και εκείνη τα «πέταξε όλα» χωρίς δεύτερη σκέψη

Η Μπρίτανι Φέρλαν δεν δίστασε να σηκώσει την μπλούζα της και να δείξει το στήθος της στο κοινό, όπως έκαναν και δεκάδες άλλες γυναίκες

Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της και εκείνη τα «πέταξε όλα» χωρίς δεύτερη σκέψη

Τα «τυχερά» τους είχαν οι θαυμαστές του Τόμι Λι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Motley Crue στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Ενώ βρίσκονταν στη σκηνή, ο Τόμι Λι προσκάλεσε πάνω τη σύζυγό του, Μπρίτανι Φέρλαν. Κι ενώ θα περίμενε κανείς κάποια αφιέρωση ή έστω μια δήλωση του σταρ, εκείνος της είπε να δείξει στο κοινό… το στήθος της.

«Θα φέρω τη γυναίκα μου εδώ και θα σας δείξει το στήθος της. Έχει ένα στήθος για βασιλιάδες. Είστε έτοιμοι για αυτό;», φώναξε από το μικρόφωνο ο frontman του συγκροτήματος, με το κοινό να ζητωκραυγάζει και πολλές γυναίκες να ανασηκώνουν κι εκείνες τις μπλούζες τους.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κορίτσια, αλλά και αγόρια από το κοινό δείχνουν το στήθος τους στο συγκρότημα, με τη Μπρίτανι Φέρλαν να κάνει το ίδιο ανεβαίνοντας στη σκηνή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πλησίασε τον αγαπημένο της με ένα πλατύ χαμόγελο και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί. «Έτσι δεν ξεκινά το πάρτι; Πάμε», φώναξε τότε ο Τόμι Λι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.