ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Τραβάει το σχοινί» η Βρισηίδα Ανδριώτου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Οι πρώην φίλες φαίνεται ότι είναι στα «μαχαίρια»

«Τραβάει το σχοινί» η Βρισηίδα Ανδριώτου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάποτε να ήταν κολλητές, μετά το «Survivor All Star» όμως όλα άλλαξαν και η φιλία τους τερματίστηκε οριστικά.

Στη συνέχεια, η ένταση κλιμακώθηκε ιδιαίτερα μετά το πέρας του ριάλιτι με τις δύο γυναίκες να εκτοξεύουν δημόσια αιχμές η μία στην άλλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό ΣουΣου», οι δύο πρώην παίκτριες του διαγωνιστικού ριάλιτι συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, κάτι που αποτέλεσε την αιτία της νέας τους διαμάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας «Nikos Takis». Η πρώτη όχι μόνο άνοιξε την πασαρέλα αλλά μάλιστα ξαναβγήκε στο τέλος μαζί με τον σχεδιαστή, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης της και αυτό την οδήγησε στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν επιτρέπεται να μιλάει για εκείνη δημόσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.