ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τρελάθηκε ο σύντροφος της Megan Fox – Προσπάθησε να σταματήσει ελικόπτερο της αστυνομίας με φλογοβόλο! (βίντεο)

«Το πάρτι τελείωσε. Παιδιά πρέπει να φύγετε», ακούγεται να φωνάζουν οι άνδρες της αστυνομίας

Τρελάθηκε ο σύντροφος της Megan Fox – Προσπάθησε να σταματήσει ελικόπτερο της αστυνομίας με φλογοβόλο! (βίντεο)

Ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το «παρών» τα αγαπημένα του πρόσωπα, διοργάνωσε ο Machine Gun Kelly για τα γενέθλιά του.

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, αφού έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, άρχισε να χορεύει ξέφρενα και να διασκεδάζει με την ψυχή του, ώσπου έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές με τη βοήθεια ελικοπτέρου προσπάθησαν να σταματήσουν το πάρτι, αλλά η αντίδραση του Machine Gun Kelly, μάλλον, δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο 33χρονος σύντροφος της Μέγκαν Φοξ πήρε ένα φλογοβόλο, το οποίο ήταν δώρο της κωμικού και συγγραφέως τηλεοπτικών εκπομπών, Γουίτνεϊ Κάµινγκς, και το χρησιμοποίησε. Σε βίντεο που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να στέκεται έξω από το σπίτι του και να κουνάει το όπλο, ενώ την ίδια ώρα πετούσε από πάνω το αστυνομικό ελικόπτερο.

«Το πάρτι τελείωσε. Παιδιά πρέπει να φύγετε», ακούγεται να φωνάζουν οι άνδρες της αστυνομίας. «Απλά, είπα σε μερικούς ανθρώπους να έρθουν», απάντησε ειρωνικά ο ράπερ.

Η Γουίτνεϊ Κάµινγκς έσπευσε να γράψει κάτω από την ανάρτηση του Machine Gun Kelly. «Πείτε ό,τι θέλετε για εμένα, αλλά κάνω καταπληκτικά δώρα. Το φλογοβόλο είναι μία ευγενική προσφορά». O Machine Gun Kelly

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.