ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70 – Πέρασα 6,5 μήνες σε μια ζούγκλα»

«Για εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου, ό, τι και να γίνει»

Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70 – Πέρασα 6,5 μήνες σε μια ζούγκλα»

Ο Τριαντάφυλλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70».

«Το Survivor για εμένα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου, ό, τι και να γίνει, γιατί πέρασα 6,5 μήνες σε μια ζούγκλα.

Με λάτρεψε ο κόσμος, με μίσησαν κάποιοι, αυτοί που με μίσησαν στο τέλος με αγάπησαν. Πέρασα πολύ άσχημα, πέρασα τέλεια, ήταν κάτι μαγικό και ο κόσμος», ανέφερε για την εμπειρία του από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχασε 21 κιλά: «Μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.