ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο για τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον – Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς (φωτο-βίντεο)

Ο πατέρας της κοπέλας που μένει στο σπίτι αυτό σημείωσε ότι ήταν «λίγο τραυματισμένη από το περιστατικό»

Τροχαίο για τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον – Έπεσε με το αυτοκίνητό του σε σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς (φωτο-βίντεο)

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν ο Πιτ Ντέιβιντσον και το μοντέλο Τσέις Σούι Γουόντερς σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντέιβιντσον έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και προσέκρουσε σε ένα σπίτι, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο έντονη που η νεαρή νόμιζε ότι βίωνε σεισμό. Το αυτοκίνητο φέρεται να χτύπησε το σπίτι ακριβώς έξω από το σαλόνι. Όπως προέκυψε μετά από τις έρευνες, δεν υπήρξαν τραυματίες. Ωστόσο, ο πατέρας της κοπέλας σημείωσε ότι ήταν «λίγο τραυματισμένη από το περιστατικό».

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον «εξαντλημένο Ντέιβιντσον».

Ο ηθοποιός δίνει κατάθεση στην αστυνομία, φορώντας την κουκούλα από το φούτερ του. Δείχνει εξουθενωμένος και σε κακή κατάσταση.

Ντέιβιντσον και Γουόντερς ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια, ενώ την ίδια ώρα, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως αναμένεται η ασφαλιστική εταιρεία να κυνηγήσει τον Ντέιβιντσον για να καλύψει το κόστος επισκευής του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.