ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τσάκι Τσαν: Ανήσυχοι οι θαυμαστές του μετά την τελευταία του εμφάνιση – Τι απαντά για την κατάσταση της υγείας του

Η ανάρτησή του με αφορμή τα 70στά του γενέθλια

Τσάκι Τσαν: Ανήσυχοι οι θαυμαστές του μετά την τελευταία του εμφάνιση – Τι απαντά για την κατάσταση της υγείας του

Ανήσυχοι είναι οι θαυμαστές του Τσάκι Τσαν για την κατάσταση της υγείας του, μετά την τελευταία του εμφάνιση, όπου είχε γκρίζα μαλλιά και φαινόταν πολύ κουρασμένος και γερασμένος.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί μαζί του όλα τα νέα για την υγεία του.

Γνωστός για ταινίες όπως το «Police Story», «Rush Hour» και «Who Am I?», φωτογραφήθηκε με γκρίζα μαλλιά, κάνοντας τους θαυμαστές να κάνουν εικασίες για την υγεία του καθώς φαινόταν πιο γερασμένος και αδυνατισμένος.

Ο ηθοποιός και κασκαντέρ μοιράστηκε εικόνες από την καριέρα του για να τιμήσει τα 70α γενέθλιά του και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη εμφάνισή του ήταν στην πραγματικότητα μέρος της εμφάνισής του για έναν κινηματογραφικό ρόλο.

«Όχι πριν πολύ καιρό, πολλοί φίλοι είδαν μερικές πρόσφατες φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και όλοι ανησυχούσαν για την υγεία μου», είπε ο σταρ στους 6,2 εκατομμύρια followers του στο Instagram.

«Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ενημερώσω όλους, μην ανησυχείτε! Είναι απλώς μια εμφάνιση για την τελευταία μου ταινία. Ο χαρακτήρας απαιτεί να έχω λευκά μαλλιά, άσπρα γένια και να φαίνομαι ηλικιωμένος», ανέφερε χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερο για τον ρόλο.

«Με τα χρόνια, ήμουν πάντα πρόθυμος να δοκιμάσω νέα πράγματα για μια ταινία, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα δύσκολο κόλπο ή μια πρωτοποριακή εμφάνιση για έναν χαρακτήρα» είπε ακόμα.


Ο Τσαν πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 30 ταινίες πολεμικών τεχνών στη γενέτειρά του Χονγκ Κονγκ προτού αποκτήσει παγκόσμια φήμη στο Rumble In The Bronx το 1995.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.