Η γνωστή κωμικός δεν δίστασε να... διακωμωδήσει την κατάσταση και μάλιστα παρότρυνε το κοινό της να ξεκινήσει εκστρατεία στα social media για όλες τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε άμβλωση

Η ακύρωση του νόμου «Roe vs. Wade» στις ΗΠΑ, που στερεί στις γυναίκες το δικαίωμα για άμβλωση, με 26 πολιτείες να συμφωνούν με αυτή, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις παγκοσμίως.

Η δημοφιλής κωμικός, Τσέλσι Χάντλερ, η οποία συχνά καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα μοιράστηκε με το κοινό της, πως κι η ίδια στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε τρεις αμβλώσεις, για τις οποίες μάλιστα, θα υποστεί… τις συνέπειες.

Όπως αποκάλυψε η 47χρονη, το γυμνάσιό της «Λίβινγκστον» στο Νιου Τζέρσεϊ δεν θα την συμπεριλάβει στο «Hall of Fame», επειδή στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε άμβλωση.

«Εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει όλο αυτό, τι λένε οι άνδρες κλπ. Αλλά το παλιό μου γυμνάσιο το κάνει. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το γυμνάσιό μου στο Νιου Τζέρσεϊ, το γυμνάσιο Λίβινγκστον αρνείται να με εντάξει στο Hall of Fame των αποφοίτων», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο λόγος δεν είναι άλλος από το παρελθόν της. Το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε τρεις αμβλώσεις φαίνεται πως είναι πλέον, κατακριτέο, μετά την ακύρωση του νόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς, το σχολείο μου είναι αναστατωμένο με το πόσο συχνά μιλάω για τις αμβλώσεις μου. Οπότε, θα ξεκινήσω μια εκστρατεία. Θα πρέπει να κάνετε δωρεά στο Planned Parenthood και μετά να κάνετε παρέλαση και μετά να ψηφίσετε, αλλά όταν τελειώσετε με αυτό, μπείτε και στο διαδίκτυο και στείλτε ένα μήνυμα στη σχολική περιφέρεια για το ζήτημα αυτό. Καλή διασκέδαση, κάντε με περήφανη», είπε χιουμοριστικά, τονίζοντας πως έχει κάθε δικαίωμα στο σώμα της και κανείς δεν μπορεί να την κρίνει για αυτό.