ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τζέιμι Φοξ: Δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την περιπέτεια της υγείας του ο ηθοποιός

Νοσηλευόταν για καιρό στο νοσοκομείο

Τζέιμι Φοξ: Δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την περιπέτεια της υγείας του ο ηθοποιός

Λίγους μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Τζέιμι Φοξ φαίνεται πως δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως από την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε τι ακριβώς του συνέβη και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για τόσο καιρό, όμως πηγές από το περιβάλλον του και δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, ενώ η κατάστασή του είχε ξεκινήσει να γίνεται επικίνδυνη.

Τον Νοέμβριο, επιβεβαιώθηκε ότι ο Φοξ θα αντικατασταθεί από τον Άντονι Άντερσον και τη μητέρα του, Ντόρις Μπάουμαν στο σόου «We Are Family», πράγμα που σημαίνει ότι ο ηθοποιός έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να γίνει επανέλθει πλήρως.

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στο αμερικανικό «ΟΚ!»: «Οι φίλοι του ανησυχούμε πως δεν έχει αναρρώσει τελικά, όπως μας είχε πει. Δυσκολεύεται ακόμα, αλλά είναι πολύ μυστικοπαθής για να πει τι ακριβώς έχει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παρά τη βελτίωση της υγείας του, δεν είναι έτοιμος ακόμα. Είναι πολύ προσεκτικός. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλει μετά την πρόοδο που έχει κάνει, είναι να επιστρέψει εκεί που ήταν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.