ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζέιμι Φοξ: «Είναι καλά και θα επιστρέψει» λέει η συμπρωταγωνίστρια του

«Μισώ το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να ασχολούνται με το τι συνέβη»

Τζέιμι Φοξ: «Είναι καλά και θα επιστρέψει» λέει η συμπρωταγωνίστρια του

H Αμερικανίδα ηθοποιός Πόρσα Κόλμαν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων BET 2023 και μίλησε στο ET για τον συμπρωταγωνιστή της από την τηλεοπτική σειρά «Dad Stop Embarrassing Me», Τζέιμι Φοξ.

Στις αρχές Μαΐου ο Αμερικανός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για περίπου έναν μήνα επειδή υπέστη μία άγνωστη ιατρική επιπλοκή με τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στη συνέχεια, να είναι μηδαμινές.

«Μίλησα με ανθρώπους πολύ κοντά στον Φοξ, είναι καλά», δήλωσε η ηθοποιός. «Μισώ το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να ασχολούνται με το τι συνέβη, χωρίς να έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες» ανέφερε επίσης η Κόλμαν, σημειώνοντας ότι δεν εκπλήσσεται που ο Φοξ κρατάει μυστική την ιδιωτική του ζωή.

«Πάντα την σεβόταν. Αν έχετε παρατηρήσει πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους. Μόλις έμαθα τα νέα, φυσικά και επικοινώνησα… Ξεκουράζεται, είναι καλά και θα επιστρέψει. Εμπιστευτείτε με», τόνισε.

Η τηλεοπτική σειρά «Dad Stop Embarrassing Me», σε σκηνοθεσία του ίδιου του βραβευμένου ηθοποιού, ήταν εμπνευσμένη από τη σχέση του με την κόρη του, Κορίν Φοξ.

«Είναι κάποιος που πάντα θαύμαζα… Και ανυπομονώ να τον δω. Ξέρω ότι τα πάει περίφημα και θα επιστρέψει… Έχει πολλά πρότζεκτς που είναι στα σκαριά, πολλή μουσική που ήδη ξέρω ότι έχει ετοιμάσει. Οπότε, είμαι ενθουσιασμένη! Σε αγαπώ Φοξ!», κατέληξε η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.