ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τζέιμι Φοξ: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Πριν από περίπου 3 μήνες ο ηθοποιός παρουσιαζόταν στα πρόθυρα του θανάτου

Τζέιμι Φοξ: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζέιμι Φοξ εθεάθη να χαμογελά και να κάνει το σήμα της ειρήνης κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας περίπου δύο μήνες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο.

Ο Τζέιμι Φοξ είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον περασμένο Απρίλιο λόγω «επιπλοκών στην υγεία του» και νοσηλευόταν περίπου ένα μήνα στην πολιτεία των ΗΠΑ, Τζόρτζια, χωρίς να έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες για το τι ακριβώς αντιμετώπιζε.

Τελικά, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, φαίνεται πως ο διάσημος ηθοποιός έχει αφήσει πίσω την περιπέτεια με την υγεία του, με τον ιστότοπο ΤΜΖ να δημοσιεύει την Κυριακή βίντεο με τον σταρ του Χόλιγουντ να χαμογελά και να χαιρετά θαυμαστές του ενώ βρισκόταν σε ένα σκάφος στον ποταμό Σικάγο.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Φοξ εμφανίστηκε δημόσια μετά τη νοσηλεία του, με τον ίδιο να μην έχει μιλήσει στα μίντια για την περιπέτεια που πέρασε.

Ο Φοξ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τζόρτζια στις 12 Απριλίου, όπως είχε κάνει γνωστό μέσω social media, η μεγαλύτερη κόρη του Corinne. «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, είναι ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης», είχε γράψει τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όταν ο ηθοποιός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, πηγή της ιστοσελίδας ΤΜΖ ισχυριζόταν πως η κατάσταση του Τζέιμι Φοξ ήταν «αρκετά σοβαρή» ενώ η οικογένειά του είχε σπεύσει να βρεθεί δίπλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.