ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζέιμι Φοξ: Σε καλύτερη κατάσταση ο ηθοποιός στο νοσοκομείο – Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι του συνέβη (upd)

Ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το τι έχει συμβεί

Τζέιμι Φοξ: Σε καλύτερη κατάσταση ο ηθοποιός στο νοσοκομείο – Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι του συνέβη (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 07:45).  Καλύτερα φαίνεται να είναι ο Τζέιμι Φοξ, δηλώνουν πηγές από την οικογένεια του ηθοποιού στο TMZ, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή που έκανε νωρίτερα στο νοσοκομείο. «Λέει αστεία με την οικογένειά του», δηλώνει η πηγή στο αμερικανικό μέσο, εξηγώντας ότι «νιώθει πολύ καλύτερα πλέον».

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την υγεία του Τζέιμι Φοξ και τον λόγο που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

  • Ναι (23%, 4.118 Votes)
  • Όχι (66%, 11.893 Votes)
  • Ίσως ναι (5%, 816 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 133 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (6%, 1.033 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.993

Loading ... Loading ...

Οι γιατροί δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι του συνέβη και αυτό που έπαθε ήταν πράγματι πολύ σοβαρό, εξηγεί η πηγή στο TMZ.

Μάλιστα, ο Τζέιμι Φοξ θα χρειαστεί να μείνει μερικές ημέρες στο νοσοκομείο και να πραγματοποιήσει μια σειρά εξετάσεων, πάντα με τη βοήθεια των γιατρών, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η κόρη του Τζέιμι Φοξ ήταν αυτή που έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, λόγω μιας «ιατρικής επιπλοκής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.