ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζένη Μπότση για γυναίκες συναδέλφους της που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά: «Βουρκώνω, βάζω τα κλάματα»

«Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα μέσα μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε ξεπεράσει»

Τζένη Μπότση για γυναίκες συναδέλφους της που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά: «Βουρκώνω, βάζω τα κλάματα»

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε για τις δίκες των Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ παρέθεσε και την προσωπική της εμπειρία από σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα μέσα μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχουμε ξεπεράσει. Είναι φοβερό γιατί τώρα, επειδή παίζω στο θέατρο, έχουν αρχίσει και έρχονται κάποιες κοπέλες από αυτές που είμαστε στην ίδια ομάδα και μας έχει συμβεί το ίδιο πράγμα τις οποίες δεν τις ήξερα και τις γνωρίζω τώρα».

Στη συνέχεια της συζήτησης πρόσθεσε: «Τις γνωρίζω στο θέατρο. Μπορούν να σας επιβεβαιώσουν και οι συνάδελφοι ότι μπαίνω μες στο θέατρο, λέω ότι σήμερα θα έρθει η τάδε και βουρκώνω και βάζω τα κλάματα γιατί θα γνωρίσω μια κοπέλα που μας έχει συμβεί κάτι που μας δένει τόσο πολύ και δεν την ξέρω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, πολύ δυνατές και όλα αυτά τα κορίτσια τα έχω μέσα στην καρδιά μου και είναι η δύναμη μου. Ξέρω ότι το ίδιο είμαι και γω για εκείνες και κάναμε μια πολύ σπουδαία διαδρομή που, αν δεν ήταν αυτές, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό» συμπλήρωσε τέλος, η Τζένη Μπότση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.