ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Λουδοβίκος ΙΕ – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «La Favorite»

Στο πλευρό του Τ.Ντεπ θα είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Ισίλντ λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί την ερωμένη του Λουδοβίκου

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Λουδοβίκος ΙΕ – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «La Favorite»

Come back στη μεγάλη οθόνη μετά από χρόνια απουσίας και μετά από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ κάνει ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο ΙΕ της Γαλλίας.

H δημόσια γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών «Why Not Productions» και η Γαλλική Τηλεόραση δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Ντεπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο νέο του ρόλο ως Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ.

Η δραματική ταινία εποχής με τίτλο «La Favorite» εξιστορεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας Μαντάμ ντυ Μπαρί (Jeanne du Barry), η οποία ενώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου XV, σύμφωνα με το Deadline.

Στο πλευρό του Τ.Ντεπ θα είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Ισίλντ λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου.

Τα γυρίσματα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα σε πολλές τοποθεσίες στη Γαλλία, όπως στο κάστρο των Βερσαλλιών ή στο Παρίσι και θα κρατήσουν τρεις μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair. Η σκηνοθεσία είναι της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.