Τζόνι Ντεπ: Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες με το κομμένο δάχτυλο μετά από καβγά με την Α.Χερντ

Καυγάδες, τραυματισμοί και άλλες λεπτομέρειες για τον έγγαμο βίο του ζευγαριού έχουν βγει στη δημοσιότητα

Τζόνι Ντεπ: Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες με το κομμένο δάχτυλο μετά από καβγά με την Α.Χερντ

Η δικαστική υπόθεση ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ εξελίσσεται σε ένα θρίλερ.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό, ότι ο Ντεπ έφερε στην δικαστική αίθουσα την ιστορία με το κομμένο δάχτυλο, για το οποίο όπως ισχυρίζεται ευθύνεται η Χερντ, μετά από έναν εκρηκτικό καβγά που είχαν το 2015.

Την τελευταία ώρα, οι φωτογραφίες από τον βαρύ τραυματισμό του Ντεπ κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

depp__1_
depp__2_
depp__5_
depp__6_

Μάλιστα, ο γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηθοποιό, κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο για εκείνη την ημέρα.

Ο Dr David Kipper αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο γιατρός τόνισε, πως βρήκε τον Ντεπ να αιμορραγεί άσχημα και ενημέρωσε το δικαστήριο πως ζήτησε από το προσωπικό να ψάξουν για το χαμένο δάχτυλο του Ντεπ το οποίο τελικά βρέθηκε. Ο Kipper στην κατάθεσή του είπε: «Είπε ότι το βρήκε στον χώρο της κουζίνας» και δήλωσε επίσης ότι υπήρχε αίμα και σπασμένα τζάμια στο σπίτι.

Ο γιατρός στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ντεπ όταν ο ηθοποιός τον ενημέρωσε, ότι έκοψε το δάχτυλό του. Σε αυτό το σημείο ο Dr David Kipper είπε: «Νομίζω ότι αυτό έλεγε, ναι».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιατρός, ο Ντεπ έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πάω σε νοσοκομείο….. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της… Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Μια εβδομάδα μετά την επείγουσα επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου!!! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Τζόνι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Kipper τέλος, είπε επίσης ότι ο Ντεπ είχε αναφέρει ότι έκοψε το δάχτυλό του με ένα μαχαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.