ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Β.Γκουρούσης: «Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου»

«Το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο»

Β.Γκουρούσης: «Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου»

Ο Βασίλης Γκουρούσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τους λόγους που προχώρησε σε αγωγή σε βάρος του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας του.

«Προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει.

Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο facebook του όπως μου είπαν τα παιδιά μου».

«Ζούμε στην Ελλάδα και θέλω να πω για την περιπέτεια μου τα εξής: Ό,τι έχω βγει με διάταξη του ανακριτή, που είναι μεγάλη υπόθεση αυτό το πράγμα και σπάνια συμβαίνει, κατάλαβαν ότι δεν έχω κάνει τίποτα και έχω να πω κάτι ακόμα εδώ.

Δεν έχω κάνει μόνο αγωγές στην εφημερίδα που έγραψε το δημοσίευμα και τον δημοσιογράφο που το προώθησε, έχω κάνει σε όλα τα μέσα που μέχρι και σήμερα με αποκαλούν “απατεώνα”. Λοιπόν, θέλω να πω ότι το ποινικό μου μητρώο είναι κατάλευκο» εξήγησε ο επιχειρηματίας.

«Εγώ δεν παντρεύτηκα ξανά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και αυτά είναι μυθεύματα και αυτοί που το έχουν κάνει θα έρθουν μπροστά στη δικαιοσύνη να το αποδείξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι όμως μόνο αυτό, αλλά έχουν βάλει ότι έχουμε κάνει και πλαστά χαρτιά» τόνισε, εν συνεχεία, ο Βασίλης Γκουρούσης στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.