ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Θωμόπουλος: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Π.Φιλιππίδη – Δεν μιλάμε»

«Το θέμα είναι και η ψυχή αυτού του ανθρώπου σε τι κατάσταση είναι»

Β.Θωμόπουλος: «Δεν έχω καμία σχέση με τον Π.Φιλιππίδη – Δεν μιλάμε»

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά «50-50».  

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε. Δεν είχα καλές σχέσεις με τον Πέτρο από πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω όμως αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τον δρόμο να παλέψει για αυτά που αγαπάει. Είναι αναμφισβήτητα ένα σπουδαίο ταλέντο, πρέπει να βρει τον δρόμο να επανέλθει. Τώρα το πώς θα το κάνει… Δεν ξέρω… Αν το εφετείο τον ελευθερώσει, δεν ξέρω αν θα φύγει αυτή η σκιά άμεσα. Επίσης δεν ξέρω αν θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να δουλέψουν μαζί του. Άλλοι θα θέλουν, άλλοι δεν θα θέλουν. Οι παραγωγοί από πλευράς marketing σίγουρα θα σκεφτούν ότι “εφόσον έχω τον Πέτρο, σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το θέμα είναι και η ψυχή αυτού του ανθρώπου σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, το οποίο σαφώς σε τσακίζει, σε λιώνει, σε κάνει άλλο χαρακτήρα, αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν πρέπει. Αλλά νομίζω ότι η ζωή του Φιλιππίδη είναι στο θέατρο, είναι αυτό που έκανε από παιδάκι, εγώ τον ξέρω από παιδί. Και η μουσική και το θέατρο είναι πράγματα συνυφασμένα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.