ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαρύ πένθος την Π.Αναστασοπούλου: «Έφυγε» από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Το συγκινητικό της «αντίο»

Βαρύ πένθος την Π.Αναστασοπούλου: «Έφυγε» από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Για τον χαμό ενός πολύ δικού της ανθρώπου θρηνεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από το instagram με δημόσιο μήνυμά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί και στην υπόθεση Φιλιππίδη μιας και είναι ανάμεσα στις καταγγέλλουσες, σήμερα περνάει δύσκολες ώρες μετά την είδηση του θανάτου ανθρώπου από το στενό της περιβάλλον, που όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος ακριβώς είναι.

Το μόνο που άφησε να γίνει γνωστό είναι ότι πρόκειται για γυναίκα. Στο μήνυμα αποχαιρετισμού της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έμεινε στις καλές στιγμές της μαζί της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Στο τελευταίο της μήνυμα μου έγραψε “Να είσαι πάντα ο αντισυμβατικός εαυτός σου, σ’ αγαπώ πολύ”

Η καρδιά μου έσπασε στη μεριά που σε είχα φυλαγμένη. Στην πιο τρυφερή μου ηλικία μου έμαθες όσα είμαι σήμερα.
Μουσική, αγάπη, ανεξαρτησία, ουσία..
Θα είσαι πάντα η πιο αγαπημένη μου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ανάρτησή της συνόδευαν οι στίχοι ενός τραγουδιού, του “Kiss off” των Violent Femmes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.