ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χ.Ακριτίδης: «Δεν καταπιέζω τη γυναίκα μου – Ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να φέρει το ψωμί στο σπίτι»

«Η γυναίκα του Πόντιου είναι το άλφα και το ωμέγα, δεν δουλεύει ποτέ»

Χ.Ακριτίδης: «Δεν καταπιέζω τη γυναίκα μου – Ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να φέρει το ψωμί στο σπίτι»

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για γυναίκα του, τη ζωή του ως Πόντιος, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην ποντιακή καταγωγή του.

«Είμαι γαλουχημένος από μωρό ως Πόντιος, είναι η ράτσα μου έτσι. Οι Πόντιοι είναι γαλουχημένοι, ο άνδρας ήταν πάντα αυτός που δούλευε, αυτός που αναλάμβανε όλη την ευθύνη για όλα τα πράγματα. Η γυναίκα του Πόντιου έχει πάρα πολλά προνόμια συγκριτικά με όλες τις άλλες γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Έτσι όπως τα λέω μπορεί να φαίνεται ότι τη γυναίκα μου την καταπιέζω, αλλά δεν είναι έτσι. Η γυναίκα του Πόντιου είναι το άλφα και το ωμέγα, δεν δουλεύει ποτέ. Ο άνδρας είναι υποχρεωμένος να φέρει το ψωμί στο σπίτι. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Πίσω από έναν δυνατό άντρα είναι μια ακόμα πιο δυνατή γυναίκα. Η μάνα του λόχου είναι γυναίκα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς είναι γενικότερα, η ποντιακή κοινωνία. «Μερικά πράγματα που ισχύουν για την οικογένεια μου, ισχύουν και σε πολλές ποντιακές οικογένειες. Η γυναίκα του Πόντιου είναι που διαχειρίζεται τα οικονομικά του σπιτιού, εγώ για να ξοδέψω δέκα ευρώ, όσο και να φαίνεται αστείο, πρέπει να λογοδοτήσω, ενώ εκείνη κάνει ό,τι γουστάρει, δεν δίνει λογαριασμό. Είναι ένα μοντέλο που αν το δεις στην πράξη, λειτουργεί πολύ αρμονικά», εξήγησε.

Αναφορικά με τα προβλήματα που πέρασε τα τελευταία χρόνια, είπε: «Πέρασα πολύ δύσκολα την τελευταία δεκαετία, είχα πάρα πολλά ατυχήματα. Έκανε δύο εγχειρήσεις στην καρδιά ο γιος μου, κάηκε το σπίτι μου, έκανε εγχείρηση η κόρη μου, έχασα τον πατέρα μου, πήγα ακόμα και στο Δαφνί. Ευτυχώς δεν υπέγραψε η γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να μείνω μέσα για κρίσεις πανικού και τέτοια. Πέρασα μια πάρα πολύ μεγάλη δοκιμασία. Όλα αυτά με έφεραν πολύ κοντά στο Θεό και είμαι χαρούμενος για αυτό, αντλώ δύναμη από αυτό. Όλα γίνονται, η ζωή μόνο δεν γίνεται».

Όσο για τον πρόσφατο χαμό του Βασίλη Καρρά, ο Χάρης Ακριτίδης είπε: «Ένα τραγούδι μου είναι αφιερωμένο στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος όντως όταν λέμε λαϊκός τραγουδιστής, πρέπει να λέμε Βασίλης Καρράς. Μπορεί να ήταν μπρουτάλ τελείως, αλλά άνοιγε την καρδιά του για εσένα, σε φρόντιζε. Ήταν ένα παιδί του λαού που τραγουδούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Σταμάτης Γονίδης θα τον «βαφτίσει» ξανά. «Με τον Σταμάτη κάνουμε οικογενειακή παρέα, μου έγραψε και τραγούδια. Εκεί που μιλούσαμε, είδαμε ότι στα χαρτιά είμαι βαφτισμένος με αεροβάφτισμα, για να πεθάνω με όνομα, επειδή δεν ήταν σίγουρο ότι θα ζήσω, όταν ήμουν βρέφος. Δεν θα γίνει ακριβώς νονός μου, αλλά παρανονός, νονό είχα, αλλά συγχωρέθηκε. Ουσιαστικά, θα μπω στο νερό για να πάρω τις ευχές του βαπτίσματος από το νερό», εξήγησε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.