ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χ.Ακριτίδης για Ν.Φλωρινιώτη: «Έπιασε η αδελφή του τα πόδια του και τα βρήκε παγωμένα»

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών σήμερα μετά από «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο

Χ.Ακριτίδης για Ν.Φλωρινιώτη: «Έπιασε η αδελφή του τα πόδια του και τα βρήκε παγωμένα»

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για το Νίκο Φλωρινιώτη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών σήμερα (19/12) μετά από «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο στο Λαϊκό νοσοκομείο.

«Τον Νίκο τον είχα σαν παραπαίδι μου. Ήμουν ο καλλιτεχνικός του πατέρας μετά τον πατέρα του. Τον είχα στη δουλειά μου γύρω στα 10 χρόνια. Γενικά μας ξεγέλασε πολύ ο Νίκος. Είχε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα με την υγεία του.

Πριν μπει στο νοσοκομείο με κάλεσε σε πάρτι που θα έκαναν για τη γιορτή του, ακουγόταν πολύ χαρούμενος. Με συγκλόνισε. Μου λέει δεν πιστεύω να μην έρθεις γιατί θέλω να κάνω ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι μου. Μου έπεσε το τηλέφωνο.

Μπήκε ξαφνικά στο νοσοκομείο. Ειδοποιηθήκαμε από την αδελφή του και από τις στενές φίλες που έχει ο Νίκος. Πήγαμε στο νοσοκομείο. Όταν πήγα ακόμα καταλάβαινε. Είχε πολλά όνειρα και αισιοδοξία. Τώρα το πρωί είχαμε τα άσχημα νέα.

Έπιασε η αδελφή του τα πόδια του και τα βρήκε παγωμένα. Φώναξε τους γιατρούς και δυστυχώς ήρθε το τέλος τόσο άδοξα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε πάρα πολύ συντετριμμένοι, πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Ένα άγιο παιδί, που δεν έχει χαλάσει ποτέ το στόμα του για άλλον άνθρωπο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ακριτίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.