ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Ακριτίδης για Β.Καρρά: «Αν δεν υπήρχε εκείνος, ίσως δεν θα ήμουν τραγουδιστής»

«Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Χ.Ακριτίδης για Β.Καρρά: «Αν δεν υπήρχε εκείνος, ίσως δεν θα ήμουν τραγουδιστής»

Ο τραγουδιστής, Χάρης Ακριτίδης, σήμερα (26.01.2024) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε, «Θα κάνω τα πάντα για να είμαι την Κυριακή στο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά».

Ο Χάρης Ακριτίδης τόνισε ότι επειδή δεν ήταν στην κηδεία του Βασίλη Καρρά, δεν θέλει να χάσει και το μνημόσυνό του. «Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε εκείνος, ίσως εγώ να μην ήμουν τραγουδιστής», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν σου κρύβω ότι τον βλέπω και στον ύπνο μου, ότι έρχεται εκεί που τραγουδάω.

Προχθές είδα ότι ήμουν στη Γλυφάδα, σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα πριν χρόνια, και έρχεται εκεί και έχω κατέβει να τον δω και μου λέει: “φώναξέ μου τον Χάμπο”, το παρατσούκλι μου από τα χρόνια στη Βέροια.

Είναι πολύ κοινές οι ζωές μας, Πόντιοι και οι δύο, “άρρωστοι”.

Ο Βασίλης όμως ήταν απίστευτος μάγειρας, του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει και να καλεί φίλους στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε αρνιά και κατσίκια, σούπες, για να ταΐσει και 100 άτομα… και μπορεί αυτός να μην έτρωγε τίποτα», κατέληξε ο Χάρης Ακριτίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.