
Ο Χρήστος Σαντικάι, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στον γιο που απέκτησε με την σύζυγό του, Λάουρα Νάργες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο.
«Είναι 3,5. Αλλάζει πάρα πολύ η ζωή σου, προς το καλύτερο εννοείται. Μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Έτσι, ξαναζείς λίγο κι εσύ την παιδική ηλικία που μπορεί να μην έζησες απόλυτα και τη ζήσεις μέσω του παιδιού», είπε, ενώ για τα άγχη που μπορεί να έχει ως πατέρας δήλωσε: «Επειδή γενικά είμαι αγχώδης τύπος, προσπαθώ όσο έχει να κάνει με το παιδί να μην αγχώνομαι τόσο πολύ».
Όσον αφορά στη Λάουρα Νάργες, ο Χρήστος Σαντικάι σημείωσε πως είναι πολύ καλά αυτό το διάστημα: «Είναι πάρα πολύ καλά, χαρούμενη, ευδιάθετη, όπως την ξέρετε κι εσείς. Ο ρόλος της μητέρας την έχει αλλάξει κι αυτήν θετικά θα έλεγα. Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια», είπε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και απάντησε σε ποιον θα ήθελε να γράψει τραγούδι: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είχα γράψει τραγούδι στον Γιάννη Πάριο. Θεωρώ ότι είναι ο απόλυτος», δήλωσε.
Απόλυτος θεωρεί πως είναι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Δεν θα πω αν θα έπρεπε να επιστρέψει ή όχι. Αυτό το ξέρει ο ίδιος. Σίγουρα έχει περάσει την πόρτα των θρύλων», είπε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.