ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει με «καυτό» σορτσάκι στα 50 της και «τρελαίνει» κόσμο με τα ατελείωτα πόδια της (φωτο)

Η Γερμανίδα καλλονή διατηρεί κορμί «κόλαση»

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει με «καυτό» σορτσάκι στα 50 της και «τρελαίνει» κόσμο με τα ατελείωτα πόδια της (φωτο)

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει σε σέξι τζιν σορτσάκι στο Instagram στα 50 της χρόνια και οι εκατομμύρια followers της εντυπωσιάστηκαν από τα δίμετρα πόδια της.

Η καριέρα της Χάιντι Κλουμ στο μόντελινγκ είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Χιλιόμετρα στις πασαρέλες, αμέτρητες φωτογραφίσεις για τα διασημότερα περιοδικά μόδας, συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier και Vera Wang, αλλά και χρόνια πορείας ως «αγγελάκι» της Victoria’s Secret την κατατάσσουν στην ελίτ των supermodels.

Η Χάιντι Κλουμ πριν λίγο καιρό έσβησε τα 50 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της και τα γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό πάρτι αλά «Great Gatsby»

Η Γερμανίδα καλλονή διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της και πάντα εντυπωσιάζει με τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και με τις σέξι φωτογραφίες που συχνά δημοσιεύει στο Instagram.

Η ίδια είναι παντρεμένη από το 2019 με τον τραγουδιστή των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ, ενώ η κόρη της, Λένι Κλουμ -την οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Φλάβιο Μπριατόρε, αλλά ύστερα υιοθέτησε ο πρώην σύζυγός της Seal- ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Πρόσφατα, η Χάιντι Κλουμ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το look που επέλεξε να φορέσει για να παραστεί στο Pride του Βερολίνου -όπου μάλιστα τραγούδησαν και οι Tokio Hotel.

Η Γερμανίδα καλλονή, λοιπόν, επέλεξε ένα πολύ hot τζιν σορτσάκι με φτερά στο τελείωμα, το οποίο ανέδειξε τα ατελείωτα πόδια της και το συνδύασε με ένα σέξι crop top σε στιλ κορσέ που τόνιζε ακόμα περισσότερο το καλλίγραμμο σώμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.