ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει topless και «διαλύει» το Instagram (φωτο)

Ξεφορτώθηκε τα περιττά ρούχα και έμεινε μόνο με το κάτω μέρος του μπικίνι της

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει topless και «διαλύει» το Instagram (φωτο)

Η Χάιντι Κλουμ ανέβασε για ακόμα μια φορά τη θερμοκρασία με τις σέξι πόζες της.

Το δημοφιλές μοντέλο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην εξοχή, μαζί με τον αγαπημένο της, Τομ Κάουλιτζ όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στο Instagram.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται καθημερινά υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους. Φυσικά, από το προφίλ της εντυπωσιακής 49χρονης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι σέξι λήψεις, σαν αυτή που δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Πιο συγκεκριμένα, η Χάιντι Κλουμ ανάρτησε μια φωτογραφία που τη δείχνει μπροστά σε μία τζαμαρία, με θέα το καταπράσινο τοπίο. Ωστόσο, όπως αναφέρει και στη λεζάντα της, η ζέστη είναι ανυπόφορη, οπότε το μοντέλο ξεφορτώθηκε τα περιττά ρούχα και έμεινε μόνο με το κάτω μέρος του μπικίνι της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.