ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χάρι Στάιλς: Θεατής τον τραυμάτισε στο μάτι με αντικείμενο που του πέταξε σε συναυλία στη Βιέννη

Θύμα της νέας επικίνδυνης «μόδας» έπεσε στη Βιέννη ο 29χρονος τραγουδιστής

Χάρι Στάιλς: Θεατής τον τραυμάτισε στο μάτι με αντικείμενο που του πέταξε σε συναυλία στη Βιέννη

Ο Χάρι Στάιλς τραυματίστηκε από θεατή σε συναυλία που έδωσε στη Βιέννη της Αυστρίας το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 29χρονος τραγουδιστής δέχθηκε κάποιο άγνωστο αντικείμενο στο μάτι.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, ο Στάιλς δέχθηκε το αντικείμενο στο μάτι ενώ περπατούσε πάνω στη σκηνή με αποτέλεσμα να λυγίσει από τον πόνο.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/PopCrave/status/1677842062069370880?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1677842062069370880%7Ctwgr%5E0456fdfd1f3fa31e1a2ed53c5b4dc4922eed11ef%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1390818%2Fhari-stails-traumatistike-sto-mati-apo-adikeimeno-pou-tou-petaxe-theatis-se-sunaulia-sti-vienni%2F

Χρήστης στο Τwitter σχολίασε: «Γιατί συνεχίζουν να το κάνουν αυτό, να πληρώνουν χρήματα για να είναι στις μπροστά θέσεις προκειμένου να κάνουν αυτό. Είναι πολύ κουραστικό». «Αυτή η “κουλτούρα” της ρίψης αντικειμένων θα “σκοτώσει” τις συναυλίες και τα φεστιβάλ που θα γίνουν πιο ακριβά και πιο κλειστά» έγραψε ένας δεύτερος. «Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πετάνε αντικείμενα και πολύ περισσότερο γιατί στοχεύουν στο πρόσωπο» σχολίασε ένας τρίτος χρήστης του twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί τις τελευταίες εβδομάδες σε συναυλίες των Bebe Rexha και Drake με την Αντέλ να φτάνει στο σημείο να «απειλήσει» θεατές προκειμένου να μην μπει το όνομά της σε αυτή την ιδιόμορφη λίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.