ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χέιλι Μπίμπερ: Συνελήφθη η αδερφή της – Πέταξε χρησιμοποιημένο ταμπόν σε υπάλληλο μπαρ και επιτέθηκε σε σεκιούριτι

Όταν ρωτήθηκε για την επίθεση στους σεκιούριτι, η 31χρονη είπε στις αρχές ότι απλώς «υπερασπιζόταν τον εαυτό της»

Χέιλι Μπίμπερ: Συνελήφθη η αδερφή της – Πέταξε χρησιμοποιημένο ταμπόν σε υπάλληλο μπαρ και επιτέθηκε σε σεκιούριτι

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Page Six, η μεγαλύτερη αδερφή της Χέιλι Μπίμπερ, Αλάια Μπάλντουιν, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από ένα επεισόδιο σε κλαμπ της Τζόρτζια. 

Τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν την 31χρονη «να μπαίνει με το ζόρι στην κλειδωμένη τουαλέτα υπαλλήλου», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. Η υπάλληλος του μπαρ, Χέιλι Κόουλι, ισχυρίστηκε στις αρχές ότι η Μπάλντουιν «της είπε ότι έπρεπε να αλλάξει ταμπόν, και ζήτησε λίγα λεπτά, κάτι που έγινε δεκτό», αναφέρει η αναφορά.

«Λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Κόουλι μπήκε ξανά στην τουαλέτα, η γυναίκα έβγαλε το ταμπόν της και της το πέταξε. Τότε ήταν που παρενέβη η ασφάλεια και απομάκρυνε τη γυναίκα από το κλαμπ».

Το βίντεο, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, έδειχνε στη συνέχεια την Κόουλι να «πετάγεται ξανά έξω» από το μπάνιο προτού η Μπάλντουιν συνοδευτεί εκτός του Club Elan από έναν σεκιούριτι του κλαμπ, ενώ πάλευε και αντιστεκόταν «σε όλη τη διαδρομή προς την έξοδο».

«Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα την [Μπαλντγουίν] να αρπάζει και να τραβάει τα μαλλιά [του σεκιούριτι] και να χτυπά [έναν δεύτερο σεκιούριτι] στα γεννητικά όργανα», αναφέρει η έκθεση.

Η ίδια η Μπάλντουιν ωστόσο υποστηρίζει ότι «απομακρύνθηκε βίαια από το κλαμπ» και αρνήθηκε ότι μπήκε με τη βία στην τουαλέτα του Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο για να αλλάξει ταμπόν και να κάνει εμετό.

«Επίσης, αρχικά αρνήθηκε ότι πέταξε το χρησιμοποιημένο ταμπόν της στην κυρία Κόουλι, αλλά αργότερα δήλωσε ότι το πέταξε», σημειώνει η έκθεση.

Όταν ρωτήθηκε για την επίθεση στους σεκιούριτι, η 31χρονη είπε στις αρχές ότι απλώς «υπερασπιζόταν τον εαυτό της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία κατηγόρησε την influencer για επίθεση επειδή πέταξε το χρησιμοποιημένο ταμπόν και για ξυλοδαρμό επειδή χτύπησε τον έναν σεκιούριτι στα γεννητικά όργανα και τράβηξε τα μαλλιά του δεύτερου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.