ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζιζέλ: Αυτή είναι η τροφή που δεν τρώει ποτέ και έχει κορμί «λαμπάδα» (φωτο)

Το μοντέλο αποκάλυψε τις αγαπημένες της διατροφικές συνήθειες αλλά και τα είδη άσκησης που προτιμάει

Ζιζέλ: Αυτή είναι η τροφή που δεν τρώει ποτέ και έχει κορμί «λαμπάδα» (φωτο)

Η Ζιζέλ Μπούντχεν αποκάλυψε ποια τροφή δεν τρώει ποτέ αλλά και τα είδη άσκησης που προτιμάει ώστε να διατηρεί αψεγάδιαστο το κορμί της.

Το supermodel γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει pilates, yoga, βάρη, cardio και ζιού-ζίτσου. «Λατρεύω το Pilates γιατί έκανα εγχείρηση στην πλάτη πριν από τρία χρόνια και βοηθά τον πυρήνα μου», εξήγησε η 43χρονη. «Μου αρέσει επίσης και η άσκηση έξω: το σέρφινγκ, το κολύμπι, η ιππασία, το βόλεϊ. Όταν είμαι διακοπές, ασχολούμαι περισσότερο».

Όπως λέει η ίδια, το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι yoga και διαλογισμός. «Μέσα από τις asanas και τον διαλογισμό έχω βοηθηθεί αρκετά». Η ίδια, εκτός από το να σηκώνει «βάρη περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα, και να κάνει και ασκήσεις cardio περίπου δύο ημέρες την εβδομάδα», βγάζει βόλτα τον σκύλο της δύο φορές την ημέρα.

Η Ζιζέλ έχει γράψει το βιβλίο μαγειρικής «Nourish» καθώς είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, ωστόσο όπως λέει δεν θεωρεί τον εαυτό της «σεφ». Η ίδια ξεκινά τη μέρα της στις 5 π.μ. με «χλιαρό νερό με λίγο λεμόνι και κελτικό αλάτι», στη συνέχεια αν έχει γυμναστεί θα φάει αυγά. «Μου αρέσει επίσης το αβοκάντο. Μπορεί να είναι μια ομελέτα», είπε. «Μερικές φορές έχω ένα smoothie. Πάντα φτιάχνω μια πάστα αμυγδάλου για να έχω λίγη πρωτεΐνη».

Η επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν καταναλώνει ποτέ λευκή ζάχαρη, αποκαλώντας το συστατικό: «δηλητήριο». «Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να φάτε κάτι γλυκό, πέρα από τη ζάχαρη. Δοκιμάστε μέλι, σιρόπι σφενδάμου, χουρμάδες».

Ωστόσο, η Μπούντχεν -η οποία έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Tom Brady-, παραδέχτηκε ότι περνάει «δύσκολα» για να ισορροπήσει τη ζωή και την καριέρα της ως εργαζόμενη μητέρα.

«Όταν τα παιδιά μου είναι μαζί μου, έχουν τόσες πολλές δραστηριότητες», είπε για τον 14χρονο γιο της Μπέντζαμιν και την 11χρονη κόρη της Βίβιαν. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ το πρόγραμμά μου και το πρόγραμμά τους»

Το 43χρονο μοντέλο μοιράζεται πολλές φορές μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram την καθημερινότητά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνουμε πως ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret μετά το διαζύγιό της το 2022 από τον Tom Brady, βρίσκεται σε σχέση με τον προπονητή του ζίου ζίτσου Joaquim Valente.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.