ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζιζέλ: Ποζάρει στην παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι και δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της (φωτο)

Η 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή λατρεύει τη γυμναστική και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Ζιζέλ: Ποζάρει στην παραλία με μικροσκοπικό μπικίνι και δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της (φωτο)

Η Ζιζέλ ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με μπικίνι στις παραλίες της Βραζιλίας.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ έκανε άλματα στον αέρα.

Σε άλλο στιγμιότυπο που ανέβασε τη βλέπουμε να κάνει γιόγκα παρέα με μικρά παιδιά. Η 43χρονη Βραζιλιάνα καλλονή είναι γνωστό πως λατρεύει τη γυμναστική και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Ζιζέλ ξεκινάει την ημέρα της με μία κούπα ζεστό νερό με λεμόνι, το οποίο πίνει με άδειο στομάχι.

Στη συνέχεια πίνει έναν αναζωογονητικό χυμό βοτάνων ή φτιάχνει ένα βιταμινούχο smoothie με φρέσκα φρούτα. Αργότερα το πρωί τρώει φρέσκα φρούτα, αυγά, αβοκάντο, ψωμί χωρίς γλουτένη και βούτυρο καρύδας.

Εκτός από τα smoothies και τους χυμούς, η Ζιζέλ φτιάχνει πιατέλες με φρούτα για σνακ, ώστε να προσλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών από φράουλες, σμέουρα, βατόμουρα και ακτινίδια. Όλα από το βιολογικό κήπο που καλλιεργεί η ίδια.

Το 80% της διατροφής της αποτελείται από βιολογικά λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, κινόα και φασόλια, ενώ συνηθίζει να μαγειρεύει με φυτικό έλαιο καρύδας. Απέχει από τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι, ώστε να αποφεύγει τις περιττές θερμίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.