Δαλάι Λάμα: Όταν χάιδεψε το πόδι της Lady Gaga σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον Δαλάι Λάμα

Δαλάι Λάμα: Όταν χάιδεψε το πόδι της Lady Gaga σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Ο Δαλάι Λάμα, ένας από τους πιο σεβαστούς θρησκευτικούς ηγέτες στον κόσμο, έρχεται ξανά στα φώτα της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, όταν ζήτησε από ένα μικρό αγόρι να τον φιλήσει στο στόμα και να του ρουφήξει τη γλώσσα.

Αυτή τη φορά, οφείλεται σε ένα βίντεο από το 2016, που έγινε ξανά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνεται να πιάνει με περίεργο τρόπο το πόδι της Lady Gaga, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην Ιντιάνα.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με το πώς να παρέχεται υποστήριξη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σωματικές και ψυχολογικές δυσκολίες. Ενώ η εκδήλωση επικεντρώθηκε στη συμπόνια και την ενσυναίσθηση, η συμπεριφορά του Δαλάι Λάμα προκάλεσε αρνητικά σχόλια και πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με την καταλληλότητά του ως θρησκευτικού ηγέτη.

Στο βίντεο των 17 δευτερολέπτων, ο Δαλάι Λάμα φαίνεται να δίνει ελάχιστη προσοχή στη γυναίκα που μιλάει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Κοιτάζει το πόδι της Lady Gaga και παρατηρεί ότι το παντελόνι της τραγουδίστριας έχει ένα σχέδιο με τρύπες στα γόνατα. Στη συνέχεια απλώνει το αριστερό του χέρι και αγγίζει το δέρμα της με τα δάχτυλά του, χαϊδεύοντάς το. Όταν προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στο άλλο της πόδι, η τραγουδίστρια χαμογελαστή, αλλά φανερά αμήχανη, του έπιασε το χέρι και τον εμπόδισε να το κάνει.

Το βίντεο με τον Δαλάι Λάμα που προκάλεσε σάλο

Πρόσφατα, ένα βίντεο που τον έδειχνε να φιλάει ένα παιδί στο στόμα και να του ζητάει να ρουφήξει τη γλώσσα του, προκάλεσε σάλο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας βουδιστικής εκδήλωσης με νέους από το Ίδρυμα M3M στην Ινδία στις 18 Φεβρουαρίου 2023.

Το βίντεο δείχνει τον θρησκευτικό ηγέτη να καλεί το παιδί να έρθει στο τραπέζι του, να το αγκαλιάζει και να το φιλάει στο στόμα. Ζήτησε επίσης από το αγόρι να ρουφήξει τη γλώσσα του, μια ενέργεια που εξόργισε τον κόσμο. Μετά την οργή προκάλεσε στα social media η σκηνή, το γραφείο του Δαλάι Λάμα εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη για όσα συνέβησαν σε εκείνη την εκδήλωση και κάνοντας λόγο για ένα αθώο πείραγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.