ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν περισσότερες εντάσεις μέσα στην εβδομάδα

Σήμερα Τρίτη 16 Μάϊου ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν περισσότερες εντάσεις μέσα στην εβδομάδα

Τέσσερα είναι τα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις μέχρι τις 21 Μαΐου.

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο που θα διευκολύνει την επικοινωνία και θα εξομαλύνει τις σχέσεις όλων των ζωδίων.

Σήμερα Τρίτη 16 Μάϊου ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και μάς προτρέπει να κατακτήσετε νέους ορίζοντες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Στις 18 Μαΐου ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίσει την πρώτη του όψη με τον Πλούτωνα και έτσι θα έχουμε πολλά παιχνίδια εξουσίας στον εργασιακό χώρο. Την επόμενη ημέρα, στις 19 Μάϊου, σχηματίζεται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου που μας καλεί να είμαστε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι.

Επηρεάζει περισσότερους τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Το Σάββατο 20 Μάϊου ο Άρης προχωρά στον Λέοντα που μάς κάνει πιο δημιουργικούς. Τέλος την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 21 Μάϊου, το κλίμα θα έχει ένταση και παιχνίδια εξουσίας καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας συγκρούονται.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν περισσότερες εντάσεις μέσα στην εβδομάδα είναι τα παρακάτω:

Tαύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 19 Μάϊου είναι η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Επίσης η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 16 Μάϊου σας βοηθά να έχετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, για κάποιους Ταύρους αυτές τις μέρες περιέχουν αρκετή ένταση, παρεξηγήσεις και καβγάδες σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία.

Λέων

Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι συμβαίνει και να περιορίσετε τις τάσεις φυγής. Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε πιο δυνατοί να διεκδικήσετε τους στόχους σας και θα είστε πιο φιλόδοξοι στον εργασιακό τομέα. Λίγο προσοχή την Κυριακή γιατί οι εντάσεις θα είναι πολλές και πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτά που λέτε.

Σκορπιός

Όσοι είναι αδέσμευτοι έχουν ευκαιρίες να κάνουν μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα προχωρήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο μια νέα συνεργασία θα προκύψει. Την Κυριακή δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτές τις ημέρες θα προσέξετε λίγο περισσότερο την διατροφή σας. Επίσης θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας είτε αυτό θα είναι κάποιες αλλαγές στην διακόσμηση ή μια μετακόμιση σε νέο σπίτι. Στην εργασία σας οι απαιτήσεις θα είναι παραπάνω με αποτέλεσμα να νιώθετε πολύ πιεσμένοι. Την Κυριακή θα έχετε πολλές εντάσεις με πρόσωπα από το στενό σας περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.