Δείτε πώς θα αφαιρέσετε την κολλημένη τσίχλα από τα ρούχα και τα χαλιά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Δείτε πώς θα αφαιρέσετε την κολλημένη τσίχλα από τα ρούχα και τα χαλιά

Το να κολλήσει τσίχλα πάνω στα ρούχα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε κάποιον.

Το ευτυχές είναι ότι αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα, το ρούχο μας δε θα καταστραφεί και η τσίχλα θα ξεκολλήσει εύκολα.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε…

Χαλί

Αρχικά θα πρέπει να παγώσετε την τσίχλα με παγάκια και έπειτα να βγάλετε τα κομμάτια που θα ξεκολλάνε. Καθαρίστε την περιοχή που έχει ακόμη τσίχλα με ένα υγρό, πανί και σαπούνι.

Ρούχα

Για να ξεκολλήσετε μια τσίχλα από τα ρούχα σας ακολουθήστε την εξής διαδικασία. Βάλτε το ρούχα σε μια σακούλα και τοποθετήστε την στην κατάψυξη για 1 ώρα. Η ψύξη θα κάνει την τσίχλα να ξεκολλήσει πανεύκολα χωρίς να αφήσει υπολείμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος τρόπος για να φύγει η κολλημένη τσίχλα είναι να βράσετε λίγο λευκό κρασί και να το ρίξετε στο σημείο του ρούχου που έχει κολλήσει η τσίχλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.