ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν μπορούν να μείνουν πιστά: Τα δύο ζώδια έχουν την τάση για… παράλληλες αγάπες

Δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια στους συντρόφους τους και έχουν συνεχώς διαμάχες

Δεν μπορούν να μείνουν πιστά: Τα δύο ζώδια έχουν την τάση για… παράλληλες αγάπες

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία δημιουργούν παράλληλες σχέσεις κοροϊδεύοντας στην ουσία τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους.

Δυσκολεύονται πάρα πολύ να μείνουν πιστά και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Είτε δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια στους συντρόφους τους και έχουν συνεχώς διαμάχες, είτε κάνουν ό,τι μπορούν για να μην καταλάβει ο άνθρωπός τους τίποτα προσφέροντας πολλά δώρα, κρύβοντας το κινητό τους κι άλλα.

Διαβάστε ποια ζώδια έχουν την τάση να έχουν παράλληλες αγάπες:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι αρκετά περίπλοκα ζώδια που πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να κατανοήσει πλήρως την ψυχοσύνθεσή τους. Γενικότερα θεωρούνται μάστερ όσον αφορά ερωτικά θέματα αφού μπορούν πολύ εύκολα να σαγηνεύσουν το αντικείμενο του πόθους τους και υπό μία έννοια να το μαγνητίσουν.

Με τον ίδιο εύκολο τρόπο μπορούν να το πείσουν ότι είναι αποκλειστικά δοσμένα σε εκείνο, η πραγματικότητα όμως μπορεί να διαφέρει κατά πολύ και να τάζουν τα ίδια και σε άλλον ή ακόμη και άλλους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως και το όνομά τους, οι Δίδυμοι έχουν δύο πλευρές στα πάντα. Μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αθεράπευτα ρομαντικοί με τον άνθρωπό τους και από την άλλη πλευρά να γίνουν υπερβολικά απότομοι και ξινοί, ενώ επίσης μπορούν να είναι πλήρως αφοσιωμένοι και δοσμένοι στη σχέση και τον άνθρωπό τους ή να τάζουν έρωτες και σε άλλον άνθρωπο χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια λόγια και τακτικές. Γενικότερα είναι λίγο των άκρων, επομένως όλα είναι πιθανά από έναν Δίδυμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.