ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επική Γ.Τσαμπά: Βγήκε live σε πρωινή εκπομπή από… πανηγύρι! (βίντεο)

Επική Γ.Τσαμπά: Βγήκε live σε πρωινή εκπομπή από… πανηγύρι! (βίντεο)

Η Γωγώ Τσαμπά, βγήκε live σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, προκειμένου να σχολιάσει το θέμα των τελευταίων ημερών με τον συνωστισμό στα πανηγύρια και πιο χαρακτηριστικό αυτό στου Γουδή, με την ερμηνευτική συμμετοχή και της ίδιας.

Όμως, αυτό που ξάφνιασε τους πάντες, ήταν πως η γνωστή τραγουδίστρια συνδέθηκε από… πανηγύρι που ήταν σε εξέλιξη την ίδια ώρα!

Το πανηγύρι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας μάλιστα, που είχε ξεκινήσει από τις 12 το βράδυ και στο οποίο συμμετείχε η Γωγώ Τσαμπά, σταμάτησε για να βγει η ίδια στον “αέρα”, να μεταφέρει το κλίμα και τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε και να συνεχιστεί κανονικά μετά τη διακοπή της σύνδεσης.

​Πάντως, η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών είπε ότι τα μέτρα τηρήθηκαν, οι αποστάσεις κρατήθηκαν και ότι δεν υπήρχε χορός παρά μόνο στα τραπέζια.

Όσα δήλωσε η κα.Τσαμπά:

«Είναι δύσκολο να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις φίλους και γνωστούς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε πως αν και είχε προγραμματίσει αρκετές δουλειές πλέον μόνο 25 έχουν παραμείνει αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά με τα πανηγύρια ενώ δηλώνει πως δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια γιατί ο κλάδος τους πλήττεται ιδιαίτερα και δεν έχουν κάποιο «μηνιάτικο» για να ζήσουν όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

«Είναι πολύ συνάδελφοι που πεινάνε και εγώ στο τετράμηνο πήρα 1330 ευρώ, 800 και 534 προχτές». Γι αυτό όπως εξηγεί αν θέλουν να κλείσουν τα πανηγύρια ας τα κλείσουν αλλά ζητά να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους του κλάδου ένα μηνιάτικο με ένα πόσο με το οποίο μπορεί να ζήσει μια οικογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας σημείωσε πως γίνεται πανηγύρι και με μέτρα ενώ ανέφερε πως στην εκκλησία προσκυνάνε και στα πανηγύρια χορεύουνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.