ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επέστρεψε η Μαρίνα «Παμ» στο Scorpios Bar – Πόζαρε αγκαλιασμένη με την ιδιοκτήτρια (φωτό)

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας - Τα βρήκαμε και συνεχίζουμε»

Επέστρεψε η Μαρίνα «Παμ» στο Scorpios Bar – Πόζαρε αγκαλιασμένη με την ιδιοκτήτρια (φωτό)

Η «Παμ» Μαρίνα Μπομπέτσι και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Scorpios Μαρία Ιορδάνοβα φαίνεται πως τα βρήκαν μετά την παρεξήγησή τους με την πρώτη να επιστρέφει κανονικά στη δουλειά της.

Δήλωσαν ότι η μεταξύ τους παρεξήγηση ανήκει πια στο παρελθόν.

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, με τη Μαρίνα να συμφωνεί, θέλοντας να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα. «Όλα καλά, αγαπιόμαστε, πραγματικά υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, τα βρήκαμε και συνεχίζουμε…» είπε η Μαρίνα Μπομπέτσι.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε viral στο ελληνικό Τik Tok με το «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» διαφημίζοντας το μπαρ που δούλευε στα social media.

Παρά τη μεγάλη απήχηση που είχε το βίντεο στην πλατφόρμα, με το όνομα του μαγαζιού όχι απλά να γίνεται γνωστό, αλλά να καταλαμβάνει την κορυφή των trends, η Μαρίνα Μπομπέτσι απολύθηκε από το μπαρ Scorpios .

Η Μαρίνα είχε πει στην εφημερίδα Οn Time ότι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Μαρία Ιορδάνοβα δεν ήθελε να δουλέψουν άλλο μαζί εν μέρει λόγω της μεγαλης αναγνωρισιμότητας που είχε με τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια να έχει μια ζήλια απέναντί της και να την απολύσει .

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.