Η Αγγελική Νικολούλη… κλωνοποιήθηκε: Η απίθανη έκπληξη που έκαναν σε φαν της δημοσιογράφου φίλοι της!

Η παρέα της μεταμφιέστηκε στη γνωστή δημοσιογράφο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της φίλης τους!

Η Αγγελική Νικολούλη… κλωνοποιήθηκε: Η απίθανη έκπληξη που έκαναν σε φαν της δημοσιογράφου φίλοι της!

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε μια φαν της Αγγελικής Νικολούλη, την κ. Άστρα Παπαχριστοδούλου που ζει στην Αγγλία, όταν η ίδια είχε τα γενέθλιά της.

Καθώς η κ. Παπαχριστοδούλου είναι μεγάλη φαν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» οι φίλοι της αποφάσισαν να μεταμφιεστούν σε Αγγελική Νικολούλη και να της κάνουν έκπληξη κρατώντας μια τούρτα!

Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, οι φίλοι της εορτάζουσας έβαλαν ξανθές περούκες με καρέ μαλλιά και φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο σακάκι για να θυμίζουν τη γνωστή δημοσιογράφο.

Η κ. Παπαχριστοδούλου φρόντισε να απαθανατίσει το γεγονός, και έστειλε τη φωτογραφία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μέσω Instagram.

Φυσικά, οι υπεύθυνοι της εκπομπής μόλις είδαν τη φωτογραφία αποφάσισαν να τη δημοσιεύσουν και να στείλουν στην κ. Παπαχριστοδούλου τις ευχές τους για τα γενέθλιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο επίσημο λογαριασμό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Instagram σημειώνεται: «Η οικογένεια μίας φίλης της εκπομπής από την Αγγλία θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εμείς της στέλνουμε τις ευχές μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.