ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: «Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα»

“Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ από συγκεκριμένους κύκλους” σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: «Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τοποθετήθηκε για το 4άρι που έλαβε η κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision από την επιτροπή της Ελλάδας.

Περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν αυτό το πράγμα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν χρειαζόταν να δώσουν το 12άρι. Το χοντρό της υπόθεσης ήταν ότι ενώ πήρε 4 η Κύπρος, περίμενες να δεις το 8, 10 και 12 σε μία από τις προφανείς χώρες, όπως το Ισραήλ, η Ιταλία, η Σουηδία, η Φινλανδία ή και η Νορβηγία και η Γαλλία.

Όταν δίνεις το 12άρι και το 10άρι στο Βέλγιο και στην Πορτογαλία, που δεν ήταν τα καλύτερα, υπάρχει σκοπιμότητα” είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

“Είναι μερικά πράγματα που τα ξέρουμε και δεν έχουμε αποδείξεις. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ από συγκεκριμένους κύκλους.

Είναι το δικό μου ρεπορτάζ, το ξέρω και το έχω βιώσει. Όχι από τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι χειραγωγείται λίγο.

Τώρα θα το πιάσουν και θα γίνει χαμός. Γιατί να πηγαίνει η Κύπρος καλά; Ήταν κομπλεξικό κι εκδικητικό, τύπου ο μικρός ο δικός μας δεν πήγε καλά.

Λειτουργεί στην ΕΡΤ αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια. Η επιτροπή ήταν άκυρη, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο που εκτιμώ ιδιαιτέρως κι έχει τεράστια γνώση του αντικειμένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι έπρεπε να είναι σε μία επιτροπή των 30 ατόμων αναπληρωματικοί. Υπάρχουν άλλοι. Ψήφισαν με πολλή δηθενιά κι όταν έχεις εξουσία στα χέρια σου και θέλεις να το παίξεις ειδικός, εκεί φαίνεται το κόμπλεξ σου κι η ασχετοσύνη σου. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν στοχευμένο” πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.