Δικηγόρος Δ.Αλεξανδράκη: «Η αρχική μας πρόθεση είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση & σε αξίωση αποζημίωσης»

«Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί»

Δικηγόρος Δ.Αλεξανδράκη: «Η αρχική μας πρόθεση είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση & σε αξίωση αποζημίωσης»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το πρωί της Κυριακής, βγήκε «εκτός εαυτού», όταν τηλεοπτική εκπομπή μετέδωσε βάσει πληροφοριών που είχε, ότι προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ειδικότερα, το μοντέλο μίλησε χθες στο «Χαμογέλα και πάλι» και εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της καθώς η είδηση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της.

Στη συνέχεια ανέβασε stories στο Instagram προειδοποιώντας με μηνύσεις και ξεσπώντας εναντίον όσων έβγαλαν και αναπαρήγαγαν την είδηση λέγοντας: «Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες».

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» είπε εξοργισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις» είπε ο δικηγόρος της

«Η Δήμητρα είναι καλά. Μετά το αρχικό σοκ της η κοπέλα προσπάθησε να καθησυχάσει τους δικούς της ανθρώπους που αγωνιούσαν. Είναι ιδιαίτερα θυμωμένη με τα δημοσιεύματα διότι δεν υπηρετούν κανέναν σκοπό δημοσιογραφίας» είπε μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Δ. Σιδηρόπουλος.

Ο ίδιος υπογράμμισε την σοβαρότητα της υπόθεσης καθώς όπως είπε «και τα δυο δημοσιεύματα είναι σε μεγάλο βαθμό παραβατικά καθώς αναφέρονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ακόμα και αλήθεια να ήταν το δημοσίευμα, είναι απαγορευτική η αναφορά ονομάτων».

Ενώ όσον αφορά, τον τρόπο που θα κινηθεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη ο ίδιος επεσήμανε ότι «η αρχική μας πρόθεση είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση και σε αξίωση αποζημίωσης, η κ. Αλεξανδράκη έχει το νομικό υπόβαθρο. Ωστόσο, ίδια επειδή είναι ένα ευαίσθητο παιδί, δεν είναι δικομανής παραμένει προβληματισμένη καθώς αναστατώθηκαν έντονα άνθρωποι που την αγαπούν και την ακολουθούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.