ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Dua Lipa: Η σέξι εμφάνισή της στο Μιλάνο με διάφανο μαύρο φόρεμα (φωτό)

H Dua Lipa τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα σε επίδειξη μόδας στο Μιλάνο

Dua Lipa: Η σέξι εμφάνισή της στο Μιλάνο με διάφανο μαύρο φόρεμα (φωτό)

Η Dua Lipa μαγνήτισε και πάλι όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, καθώς εμφανίστηκε με ένα διάφανο μαύρο φόρεμα με ανάγλυφα λουλούδια που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

Για όσους δεν την είδαν, η Dua Lipa ανέβασε και μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο από την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, καθώς το διάφανο μαύρο φόρεμα δεν αφήνει πολλά στη φαντασία ενώ τα κοφτά μαύρα εσώρουχα από μέσα συνθέτουν ένα ιδιαίτερα σέξι λουκ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, η Dua Lipa αναφέρθηκε στον Γκιουλιάνο Κάλτσα, τον Ιταλό σχεδιαστή και φίλο της, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του brand GCDS που έκανε επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

«Μια νύχτα στο Μιλάνο. Περήφανη για σένα Γκιουλιάνο Κάλτσα. Δάκρυα χαράς για σένα και την όμορφη επίδειξή σου», έγραψε η Dua Lipa.

Η ανάρτηση της Dua Lipa:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.