ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Δρούτσα για το «Ζάρι» της Μ.Σάττι: «Το τραγούδι είναι όλο κομπιουτεράδικο»

«Καλή επιτυχία στο Φ.Ευαγγελινό που κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει κάτι εκπληκτικό»

Ε.Δρούτσα για το «Ζάρι» της Μ.Σάττι: «Το τραγούδι είναι όλο κομπιουτεράδικο»

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για  το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

Η στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, είπε: «Το “τα τα τα” είναι του Μάριου Ψιμόπουλου, δεν είπα ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον της ΕΡΤ και της Μαρίνας Σάττι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision είναι όλο κομπιουτεράδικο. Ακούω κάτι από το εξωτερικό, το οποίο δεν θα το πω ποτέ. Άλλο τι ξέρεις κι άλλο τι βλέπεις».

Η Εύη Δρούτσα έστειλε στη συνέχεια τις ευχές της. «Η ουσία είναι να της πούμε καλή επιτυχία; Καλή επιτυχία στο Φωκά Ευαγγελινό που κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει κάτι εκπληκτικό», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχολίασε το κομμάτι: «Όλες οι προτάσεις της Μαρίνας Σάττι είναι παρά πολύ καλές να πούμε την αλήθεια. Είναι ένα τραγούδι που θα το χορέψει και θα το τραγουδήσει πολύς κόσμος. Δεν είναι “λαικουριά” και μπαρόκ όπως ακούγεται είναι η Ελλάδα του σήμερα που εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.