
Η Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στην Eurovion αλλά ήταν έγκυος και δεν μπορούσε να πάει.
«Στο παρελθόν μου έχει γίνει πρόταση, απλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να συμμετάσχω», αποκάλυψε η δημοφιλής τραγουδίστρια, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για κάποια στιγμή αργότερα.
«Ποτέ δεν είναι αργά. Δεν λέω ποτέ ”ποτέ” και ”πάντα”», επισήμανε.
Στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού, η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε ακόμη και στο πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ.
«Είναι το βίντεο του νέου τραγουδιού μας με τον Φοίβο. Λέγεται ”Από πού και ως πού”, είναι μία ερωτική, πολύ δυναμική μπαλάντα, επιθετική, θυμωμένη…», περιέγραψε και συμπλήρωσε:
«Ετοιμαζόμαστε, μπαίνουμε στούντιο για να επιλέξουμε και να ηχογραφήσουμε τα καινούργια τραγούδια για το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος την Άνοιξη…».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης φυσικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μίλησε για το βεβαρημένο πρόγραμμά της, την εκπομπή και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία – όπως σημειώνει – την ενδιαφέρουν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.