ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τσαγκλή: Η παίκτρια του Big Brother φωτογραφίζεται χωρίς εσώρουχο και ανεβάζει τη θερμοκρασία 

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της στο instagram είναι πραγματικά εντυπωσιακές

Ε.Τσαγκλή: Η παίκτρια του Big Brother φωτογραφίζεται χωρίς εσώρουχο και ανεβάζει τη θερμοκρασία 

Η Ευδοκία Τσαγκλή που έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Big Brother βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη παίκτρια κάνει διακοπές και μάλιστα γυρίζει την Ελλάδα διαρκώς, αφού μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί την Τήνο, την Χαλκιδική και τώρα βρίσκεται στην Μύκονος.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πραγματικά εντυπωσιακές και οι περισσότερες, όπως θα δει κάποιος, που θα το επισκεφτεί είναι με εντυπωσιακά μαγιό.

Σήμερα όμως η όμορφη Ευδοκία έκανε την ανατροπή και φόρεσε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό super μivi φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το εντυπωσιακό της σώμα, ενώ όπως θα δείτε και εσείς από μέσα μάλλον δεν φορούσε και τίποτα!

Δείτε την Ευδοκία σε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία της…


«Δεν μου έχει δώσει ο Νίκος τα λεφτά που μου είχε τάξει»

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, η Ευδοκία μας απασχόλησε με τις δηλώσεις που έκανε, μέσα από τις οποίες εξέφρασε την πικρία της για τον πρώην σύντροφο της Νίκο Τακλή, όπου μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν της έχει δώσει τα χρήματα που της είχε τάξει από το έπαθλο του ριάλιτι.

«Ενώ στο Big Brother είχα πάρα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη από τα άτομα που ήταν εκεί. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε πια μαζί. Ήταν κοινή μας απόφαση να χωρίσουμε, μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους» είχε πει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.