ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό η πιο διάσημη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έγινε γνωστή αρχικά ως η «μούσα» της εταιρείας παραγωγής Sirina

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό η πιο διάσημη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών

Η Ίνα Ινάκι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό.

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών έγινε γνωστή αρχικά ως η «μούσα» της εταιρείας παραγωγής Sirina, του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Ο σύντροφός της, Τεό Γκεοργκίεφ, που έχει συμπρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες δίπλα της, ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης τους.

Το ζευγάρι έχει τα τελευταία χρόνια τη δική του εταιρεία παραγωγής αισθησιακών βίντεο και ταινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύντροφος της Ίνας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook με το δωμάτιο του μωρού, σε ροζ αποχρώσεις και γεμάτο με ροζ μπαλόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.