Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει χαμό 

Το story της Soula Glamorous

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει χαμό 

Μεγάλη ανησυχία στους φανς της Ελένης Φουρέιρα, προκάλεσε το γεγονός πως ακύρωσε ολόκληρη την καλοκαιρινή της περιοδεία, για λόγους υγείας.

Μάλιστα, η αγωνία εντάθηκε, αφού το μοναδικό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Οι πρώτες φήμες την ήθελαν να έχει κολλήσει κορωνοϊό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο ιός διαρκεί το πολύ μια βδομάδα.

Και τελικά, παρά την μεγάλη ανησυχία μπορεί… όλο αυτό να είναι για καλό και η αγαπημένη τραγουδίστρια να είναι έγκυος!

Όλα ξεκίνησαν από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Soula Glamorous πριν μερικές ώρες και… προκάλεσε χαμό!

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα δημοσίευμα που ισχυρίζεται πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος! Βέβαια, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, οπότε οι φήμες παραμένουν φήμες….

Δείτε το δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Φουρέιρα έγκυο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.