Είναι επίσημο: Το φθινόπωρο παντρεύονται ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους

Είναι επίσημο: Το φθινόπωρο παντρεύονται ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά

Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου θα γίνει ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν σε τηλεοπτικής τους συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ακόμα δεν έχουν κλείσει ημερομηνία, ωστόσο ήδη έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι τέσσερις οι κουμπάροι τους:

Το ζευγάρι θα ενώσουν με τα δεσμά του γάμου ο Κώστας Φραγκολιάς με την Δώρα Πατσιώτη και οι δύο συμπαίκτες του Άρη στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο Άρης απάντησε στα περί φλερτ με τη Σοφιάννα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Όπως αποκάλυψε, μάζεψε όλα τα παιδιά off κάμερας και τους ζήτησε να του απαντήσουν αν έχουν δει οτιδήποτε περίεργο μεταξύ εκείνου και της Σοφιάννας, καθώς όπως είπε «δεν ήρθα στο παιχνίδι ούτε για να καταστρέψω τη ζωή μου, ούτε το όνομά μου , ούτε τη γυναίκα μου ούτε κανέναν».

«Τους ρωτάω έναν – έναν και δεν μου λέει κανείς ‘’ναι, έχω να πω αυτό και αυτό’’. Και φτάνοντας στον Κωνσταντίνο, που ήταν τελευταίος στη σειρά, μου λέει ότι ‘’Άρη μου, ξέρεις πως είμαι εγώ σαν τύπος, τα έχω πει όλα αυτά στα κιου μου τρολαριστικά’’. Και του λέω ‘’Κωνσταντίνε μου τρολάρεις στο όνομα το δικό μου και της οικογένειάς μου και του γάμου μου, τη ζωή τη δική μου;», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεσμεύθηκε να διευκρινίσει την κατάσταση στη Μαρία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά σχολίασε ότι «πολλοί νομίζουν ότι μπαίνοντας μέσα σε ένα παιχνίδι και παίζοντας με τις ζωές των άλλων, αυτό το λέω με παράδειγμα εμάς τους ίδιους, ότι θα κάνουν πράγματα όταν βγουν έξω και θα κάνουν τραγούδια, πατώντας πάνω σε εμένα πάνω στον Άρη πάνω σε οποιονδήποτε άλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.