ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Είναι η ψυχή της παρέας: Τα δύο ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις

Είναι η ψυχή της παρέας: Τα δύο ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που θεωρούν ότι η φιλία είναι κάτι ιερό και την βάζουν πάντα πάνω από όλα.

Τους αρέσει να γνωρίζουν νέους ανθρώπους με τους οποίους έχουν κοινά ενδιαφέροντα και να αλληλοστηρίζονται σε κάθε ευχάριστη και δύσκολη στιγμή.

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που βάζουν την φιλία πάνω από όλα και όλοι θέλουν να έχουν φίλους:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι γενικότερα είναι πολύ συναισθηματικά ζώδια και έχουν κάποιες αξίες πολύ «ψηλά» μέσα τους.

Συγκεκριμένα, μια από αυτές είναι και η φιλία την οποία θεωρούν κάτι το ιερό και κάνουν ό,τι μπορούν για να την διατηρήσουν και να την φροντίσουν. Είναι ιδανικοί φίλοι για κάθε ζώδιο, που μόνο αγάπη έχουν να δώσουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δύσκολα θα κάνουν μια φιλία, ωστόσο εάν το πάρουν απόφαση και μπουν στον κόπο αυτό σημαίνει ότι θα το κάνουν με την καρδιά τους. Θεωρούν ότι η φιλία είναι κάτι μαγικό και ιδιαίτερα σημαντικό για την ζωή ενός ανθρώπου και «δίνονται» πραγματικά σε αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεννιέται πάντα στήριγμα των άλλων και τους αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο έχοντας ως μοναδικό σκοπό να νοιώθουν καλά και να τους κάνουν χαρούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.