Είναι ιδανικά για σχέση: Αυτά είναι τα τρία πιο πιστά ζώδια

Δεν ψάχνουν γύρω γύρω όταν πρόκειται για σχέσεις

Είναι ιδανικά για σχέση: Αυτά είναι τα τρία πιο πιστά ζώδια

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα τρία πιο πιστά ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία;

Δείτε αναλυτικά:

Καρκίνος

Όσο ικανοποιούνται οι συναισθηματικές ανάγκες του Καρκίνου και νιώθει ασφάλεια στη σχέση του, είναι πιστός. Οι Καρκίνοι έχουν να κάνουν με το να προσπαθούν να βρουν την αδελφή ψυχή τους.

Δεν ψάχνουν γύρω γύρω όταν πρόκειται για σχέσεις. Όσο νιώθουν ότι τους εκτιμά ο σύντροφός τους, δεν θα σκέφτονται καν να απομακρυνθούν.

Σκορπιός

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αισθανθεί ασφαλής ο Σκορπιός και να αφήσει κάποιον να τον πλησιάσει, αλλά μόλις δημιουργήσει μια ισχυρή σύνδεση, είναι εξαιρετικά πιστός. Ωστόσο, αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη του, τότε είναι που τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν. Οι Σκορπιοί λατρεύουν την εκδίκηση και έχουν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο για να την εκτελέσουν.

Είναι ακριβώς το ίδιο πιστοί με τον σύντροφό τους και ούτε ένα λεπτό παραπάνω. Το να είναι ευκολόπιστος δεν του ταιριάζει, επομένως για να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή του, χρειάζεται εκδίκηση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι παίρνουν πολύ σοβαρά τις δεσμεύσεις και είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αν είναι σε μια δυνατή σχέση, πιθανότατα έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται το μέλλον και δεν θα θέλουν να κάνουν τίποτα για να το θέσουν σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν δεν είναι ευτυχισμένοι σε μια σχέση, το πιο πιθανό είναι να την τελειώσουν παρά να απατήσουν τον σύντροφό τους. Αν η σχέση έχει προβλήματα, είναι πρόθυμοι να το δουλέψουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.