ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είναι να μην σου τύχουν: Αυτά τα δύο ζώδια γίνονται οι… χειρότερες πεθερές

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχουν αδυναμία στο παιδί τους, είτε γιατί απλά δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν

Είναι να μην σου τύχουν: Αυτά τα δύο ζώδια γίνονται οι… χειρότερες πεθερές

Σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες, υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν την τάση να γίνονται δύσκολες πεθερές.

Αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχουν αδυναμία στο παιδί τους, είτε γιατί απλά δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν και μπλέκονται στα πόδια του ζευγαριού.

Είναι μία συνηθισμένη κατάσταση που χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχραιμία και διαχείριση.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια ζώδια γίνονται οι πιο δύσκολες πεθερές:

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παρόλο που γενικότερα δεν είμαστε υπέρ της άποψης άσπρο – μαύρο, στην περίπτωση της πεθεράς που είναι Δίδυμος δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Είναι ζώδια περίεργα έτσι σε περίπτωση που από την αρχή η σχέση σας είναι καλή, τότε θα ευχαριστείτε την τύχη σας που βρέθηκε στο δρόμο σας.

Θα είναι υποστηρικτική και βοηθητική τόσο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι όσο και μελλοντικά σε θέματα που σχετίζονται με παιδιά. Εάν όμως ο χαρακτήρας της είναι τέτοιος και πάρει περίσσιο θάρρος, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ίδιο, καθώς εάν υπάρχει ειλικρίνεια και καταλάβει ότι υπάρχουν πραγματικά και αγνά αισθήματα για το παιδί της θα γίνει η καλύτερη φίλη σας, ενώ εάν από την άλλη νοιώσει το αντίθετο θα σας κάνει την ζωή δύσκολη.

Οι Σκορπιοί είναι σκληρά και απόλυτα ζώδια και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους θα το καταφέρουν πάση θυσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.