ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Είναι προτεραιότητά τους: Τα τρία ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την αγάπη

Χωρίς αγάπη και συντροφικότητα δεν ζουν και για εκείνους δεν υπάρχει τίποτα πάνω από αυτήν

Είναι προτεραιότητά τους: Τα τρία ζώδια που βάζουν πάνω από όλα την αγάπη

Όλα τα ζώδια δίνουν βαρύτητα στην αγάπη, ωστόσο όμως υπάρχουν τρία που πραγματικά για εκείνα σημαίνει τα πάντα.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια που βάζουν πάνω από όλα στην ζωή τους την αγάπη:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι τα ζώδια που θεωρούνται τα πιο συναισθηματικά και είναι αλήθεια, καθώς ζουν και αναπνέουν για να αγαπούν και να αγαπιούνται. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά τόσο με τους συντρόφους όσο και με την οικογένειά τους, τους οποίους έχουν πιο ψηλά από οτιδήποτε στην ζωή τους. Γι’ αυτά η καριέρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς χωρίς αγάπη, δεν θα τους έκανε καθόλου νόημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι μπορεί να είναι ζώδια που δύσκολα ανοίγονται και δεσμεύονται, ωστόσο εάν το κάνουν, βάζουν όλη τους την καρδιά. Είτε αυτό αφορά μία ερωτική σχέση, είτε φιλική, ενδιαφέρονται για τον άλλον μέχρι τέλους και δεν ηρεμούν αν δεν ξέρουν ότι οι άνθρωποι που αγαπούν είναι καλά. Επιπλέον γίνονται εξαιρετικοί γονείς και σύντροφοι.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ανήκουν στα ζώδια που γενικά ενθαρρύνουν ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αγαπούν και ακόμη κι αν δεν συμφωνούν ή δεν τους συμφέρει κάτι που σχετίζεται με τους άλλους αλλά είναι καλό γι αυτούς, θα πούνε το ναι βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους. Είναι οι ιδανικοί φίλοι, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά και πάντα στηρίζουν στα εύκολα και δύσκολα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.