ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Είναι το παν για εκείνα: Τα δύο ζώδια που βάζουν πάντα πάνω από όλους και όλα την αγάπη

Η αγάπη αποτελεί την πυξίδα της ζωής τους και δίνουν όλο τους τον εαυτό για αυτήν

Είναι το παν για εκείνα: Τα δύο ζώδια που βάζουν πάντα πάνω από όλους και όλα την αγάπη

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που ζούνε και αναπνέουν για την αγάπη και για αυτά είναι τα πάντα. Μάλιστα, η αγάπη αποτελεί την πυξίδα της ζωής τους και δίνουν όλο τους τον εαυτό για αυτήν.

Λέγοντας αγάπη δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις ερωτικές σχέσεις, αλλά σε κάθε σχέση που μπορεί να υπάρχουν δυνατά αισθήματα όπως γονιού – παιδιού, φιλική κι άλλες. Ωστόσο, σίγουρα αποτελούν ιδανικούς συντρόφους για ιδιαίτερα συναισθηματικούς ανθρώπους, καθώς συνήθως παράλληλα είναι και πολύ εκδηλωτικά.

Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που προτεραιότητά τους αποτελεί η καλοπέραση, η επαγγελματική επιτυχία ή η επίτευξη των στόχων τους, ενώ την αγάπη την έχουν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Δεν δένονται πάρα πολύ εύκολα με ανθρώπους και για να πουν “σ’αγαπώ” πρέπει να είναι 100% σίγουρα για αυτό. Σε γενικότερα πλαίσια πάντως, δεν τα ενοχλεί η ιδέα να βιοπορίζονται μόνα τους και πάνω από όλα αγαπούν τον εαυτό τους.

Διαβάστε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια που βάζουν πάντα πάνω από όλους και όλα την αγάπη:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά ήταν αναμενόμενο ότι ο Καρκίνος θα είναι πρώτος στη λίστα μας, καθώς ανήκει στα πιο συναισθηματικά ζώδια. Η αγάπη για εκείνον αποτελεί κινητήριο δύναμη και δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς αυτήν. Εκτιμάει το κάθε τι στην ζωή του, ενώ δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο και πάντα προσπαθεί για τις σχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Σκορπιοί παρόλο που θεωρούνται ζώδια που παίζουν τον έρωτα στα δάχτυλα και έχουν πάντα το πάνω χέρι, αν ερωτευτούν ή αγαπήσουν κάποιο δένονται πολύ βαθιά. Νοιώθουν ιδιαίτερη αγάπη για κάποιο οικογενειακό μέλος, τον σύντροφο ή ακόμη και το κατοικίδιό τους και γι αυτά αποτελεί μοναδική προτεραιότητά τους. Κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να είναι καλά και χαρούμενος ο άνθρωπος που τους ενδιαφέρει και καμαρώνουν κάθε εξέλιξη και νέο βήμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.