ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο τράπερ Trannos: Οι πρώτες του δηλώσεις – «Θέλει προσοχή ο δρόμος» (βίντεο)

Ο τράπερ τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο τράπερ Trannos: Οι πρώτες του δηλώσεις – «Θέλει προσοχή ο δρόμος» (βίντεο)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του δημοφιλή τράπερ Trannos, μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής τράπερ κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» λέγοντας:

«Όλα εντάξει, όλα καλά. Άλλο ήταν το ατύχημα στη Βούλα κι άλλο το δικό μου. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις».

«Όλοι είναι καλά, όλοι είμαστε καλά. Λίγο έχω τα πλευρά μου από τη ζώνη, πρέπει πάντα να φοράμε ζώνη. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι» πρόσθεσε ο τράπερ.

Ο Trannos τραυματίστηκε ελαφρά στα πλευρά του, ενώ οι προγραμματισμένες του εμφανίσεις αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας.

Η ενημέρωση του μάνατζερ του τράπερ

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημά του, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.