ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Εκτόξευσε» τη θερμοκρασία η Χάιντι Κλουμ – Φόρεσε το μπικίνι και πόζαρε στον ήλιο (φώτο)

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και σχόλια

«Εκτόξευσε» τη θερμοκρασία η Χάιντι Κλουμ – Φόρεσε το μπικίνι και πόζαρε στον ήλιο (φώτο)

Η Χάιντι Κλουμ, προκάλεσε «σεισμό» στο Instagram μια φωτογραφία της να λιάζεται στον ήλιο, φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι, ενώ ήταν ξαπλωμένη στο γρασίδι.

Η λεζάντα της ανάρτησης έγραφε «επιτέλους λίγη ηλιοφάνεια», δείχνοντας πως το μοντέλο περίμενε με ανυπομονησία να έρθει ο ζεστός καιρός.

Η 49χρονη, η οποία δεν είναι άγνωστη στο να επιδεικνύει την καλή σωματική της διάπλαση, έδειχνε εντυπωσιακή στη φωτογραφία, καθώς απολάμβανε τη ζεστασιά του ήλιου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοι της Κλουμ, έσπευσαν να την κατακλύσουν με κομπλιμέντα, με πολλούς να θαυμάζουν την ομορφιά της που αψηφά την ηλικία της.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και σχόλια, με τους θαυμαστές να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για το σούπερ μόντελ.

Δείτε τις φωτογραφίες 341568637_255090940294539_3210027063531119429_n 327725793_1279846455954147_1961421798817661604_n

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.